Voor al uw vakanties !!

Als zelfstandig reisadviseur help ik u graag met het zoeken en boeken van uw ideale vakantie ! Ook in deze Corona-tijd !!

Of u nu op zoek bent naar een leuke (last-minute) aanbieding, een zon of wintersport vakantie, city-trip, op korte termijn weg wilt, vliegen of met de auto, in Nederland of een bestemming die op dit moment mogelijk is ……

Ik help u graag.
Mijn insteek is om al naar gelang uw wensen, eisen en mogelijkheden op zoek te gaan naar de beste mogelijkheden.
U betaalt nooit meer dan dat u rechtstreeks online bij de reisorganisatie zou betalen, maar u heeft wel altijd 1 vaste contactpersoon voor al uw vragen en ook voor ondersteuning tijdens en na uw vakantie mocht dat nodig zijn.

De website is nog volop in ontwikkeling, en zal nog uitgebreid worden met ‘zoek & boek’ mogelijkheden, meer en vaker berichten ter inspiratie, ideeën, mogelijkheden en aanbiedingen.

In de tussentijd aarzelt u niet, laat mij weten wat u zoekt (kijk bijvoorbeeld bij vakantie-zoekopdracht).

Ook als u als bedrijf, personeelsvereniging, voetbal/tennis-vereniging, of andere vereniging of club, artiest, of ter ere van een speciale gelegenheid (huwelijks) jubileum iets wilt organiseren help ik u graag.

Mijn voorstellen zijn altijd vrijblijvend, onafhankelijk (niet gebonden aan 1 specifieke reisorganisatie).

Bel of mail mij (contact) en ik ga voor u aan de slag!