Voor al uw vakanties !!

Als zelfstandig reisadviseur help ik u graag met het zoeken en boeken van uw ideale vakantie ! Ook in deze Corona-tijd !!

Of u nu op zoek bent naar een leuke (last-minute) aanbieding, een zon of wintersport vakantie, city-trip, op korte termijn weg wilt, vliegen of met de auto, in Nederland of een bestemming die op dit moment mogelijk is ……

Ik help u graag.
Mijn insteek is om al naar gelang uw wensen, eisen en mogelijkheden op zoek te gaan naar de beste mogelijkheden.
U betaalt nooit meer dan dat u rechtstreeks online bij de reisorganisatie zou betalen, maar u heeft wel altijd 1 vaste contactpersoon voor al uw vragen en ook voor ondersteuning tijdens en na uw vakantie mocht dat nodig zijn.

In de tussentijd aarzelt u niet, laat mij weten wat u zoekt (kijk bijvoorbeeld bij vakantie-zoekopdracht).

Ook als u als bedrijf, personeelsvereniging, voetbal/tennis-vereniging, of andere vereniging of club, artiest, of ter ere van een speciale gelegenheid (huwelijks) jubileum iets wilt organiseren help ik u graag.

Mijn voorstellen zijn altijd vrijblijvend, onafhankelijk (niet gebonden aan 1 specifieke reisorganisatie).

Bel of mail mij (contact) en ik ga voor u aan de slag!