Informatie


Apollo at Home, Corendon Travel Agent, VakantiePost.nl ……..
Maar wat houdt dat nu in, hoe werkt het, hoe betrouwbaar is dat, wat kan ik voor u en uw vakantie betekenen, hoe zit het met de privacy, wie ben ik ….
Op deze pagina vindt u zoveel mogelijk informatie, kies hieronder het onderwerp wat u wilt lezen.
Toch nog vragen, ontbreekt er iets? Laat het mij gerust weten -> contact

Werkwijze
Als zelfstandig reisagent help ik u graag met het zoeken en boeken van uw ideale vakantie!

Betrouwbaarheid
Als zelfstandig reisagent, Vakantie Post, werk ik zowel als Corendon Travel Agent als met Apollo at Home.
In beide gevallen wordt uw boeking rechtstreeks bij de reisorganisatie geboekt en vallen boekingen onder de regelingen van ANVR, SGR en calamiteitenfonds.
Er zit een klein verschil in werkwijze (zie ook hieronder bij Apollo at Home en Corendon Travel Agent):
– Apollo at Home – de bevestiging is van en de betaling is aan reisburo Apollo
(ANVR, SGR, SGRZ,Calamiteitenfonds)
– Corendon (en verwante labels) – de bevestiging is van en betaling is aan Corendon of label
(ANVR,SGR,Calamiteitenfonds)
In beide gevallen ben en blijf ik uw vaste contactpersoon, voor al uw vragen.

Apollo at Home 
Op 25 april 2017 als zelfstandig reisadviseur (ZRA) aangesloten bij Apollo at Home, zodat ik u ook van dienst kan zijn met (vrijwel) alle andere reisorganisaties, bestemmingen en vormen van vakantie.
Apollo at home is een handelsnaam van reisburo Apollo in Wormer. Alle geboekte reizen vallen onder de regeling van het ANVR 3938 en SGR 2402 van Reisburo. Als gevolg van deze samenwerking wordt uw reis geboekt bij en voldoet u de reissom aan Reisburo Apollo, deelnemer en lid van de ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Corendon Travel Agent 
Sinds 24 maart 2010 ben ik werkzaam als Corendon Travel Agent.
Uw boeking wordt direct ondergebracht bij Corendon, u krijgt een bevestiging/factuur van en betaalt ook rechtstreeks aan Corendon. Gegarandeerd veilig boeken want Corendon is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.
zie: zekerheden Corendon.
Naast het bekende Corendon Vliegvakanties zijn er ook nog een aantal labels die tot dezelfde familie behoren.
Gofun (jongerenvakanties), Stip Reizen (o.a. cruises, rondreizen, Formule 1) en Karin’s Choice (Kleinschalige accommodaties incl. vlucht+autohuur).
Ook voor boekingen bij deze reisorganisaties geldt dat deze rechtstreeks bij hen worden ondergebracht, u betaalt dan ook rechtstreeks aan de reisorganisatie en gelden de zekerheden van ANVR, SGR en calamiteitenfonds.

Privacy
Om voor u een zoekopdracht uit te voeren heb ik een beperkt aantal gegevens van u nodig,
contactgegevens (telefoonnummer en/of emailadres), de samenstelling van uw reisgezelschap (met leeftijden op dag van vertrek) en natuurlijk uw wensen en voorkeuren t.a.v. uw vakantie.
Voor een (optie)boeking zijn meer persoonlijke gegevens nodig, naam/adres/woonplaats/telefoonnr/thuisblijversnr/emailadres van de hoofdboeker, daarnaast van alle reizigers inclusief hoofdboeker, man of vrouw, 1ste voornaam voluit & achternaam volgens paspoort, geboortedatum, (eventuele medische) bijzonderheden betreffende uw reis/vakantie. Daarnaast kan het afhankelijk van het soort reis/bestemming zijn dat er nog aanvullende (paspoort)gegevens noodzakelijk zijn.
Voor alle gegevens geldt dat alleen het noodzakelijke, vereiste gedeeld wordt met de betreffende reisorganisatie.
Uw gegevens worden door mij niet gedeeld met andere partijen, tenzij wettelijk verplicht.
Communicatie over een (optie)boeking geschiedt alleen met de hoofdboeker.
Uw persoonlijke en reisgegevens worden bewaard voor zolang dat wettelijk verplicht is.
Een uitgebreide verklaring volgt nog deze week.

Disclaimer
De website is met uiterste zorg samengesteld en wordt met dito zorg bijgehouden met als doel u te informeren over mijn werkwijze, wat ik voor u en uw vakantie kan betekenen, u te inspireren, u leuke mogelijkheden te laten zien. Toch bestaat de mogelijkheid van fouten, vergissingen en kan het zijn dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is.  Vakantie Post aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens van deze website.

Berichten met (last-minute) aanbiedingen, vanaf prijzen etc. worden op het moment van publiceren gecontroleerd op beschikbaarheid en juistheid, de datum en tijd worden bij de publicatie vermeld. Aangezien reisorganisaties op elk moment aanbiedingen kunnen wijzigen, intrekken en/of de betreffende reis/datum ondertussen volgeboekt kunnen zijn, kunt u geen rechten ontlenen aan de publicatie.

De website bevat ook links naar websites van diverse reispartners en andere organisaties. Elk hanteert een eigen disclaimer en privacyverklaring. Vakantie Post draagt hiervoor dan ook geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook.