Een nieuw jaar ….

2022 zit er op, het nieuwe jaar ligt voor ons.
Allereerst nog even over de foto, gemaakt in september 2022 bij terugkomst.
Altijd mooi als er goed zicht is, en bijzonder dat je dan je bij wijze van spreken je huis kunt zien ….
Op de foto het Noordzee-kanaal, de sluizen en dan links IJmuiden.

Mijn bedoeling was om zo rond Kerst en Oud&Nieuw mijn website te verfrissen. Maar in tegenstelling tot vorige jaren waren mensen als bezig met hun vakantie voor 2023, en dat gaat voor en vind ik trouwens ook het leukste om te doen. Er staat dus alweer het nodige geboekt.

Ik probeer de komende tijd wel het een en ander aan de website te updaten, als daar tijd voor is.
Het was wel even schrikken bij het bekijken van de website, er was nogal wat aan verouderde/verlopen berichten. De oorzaak is echter wel een prettige, namelijk dat ik lekker druk was met mijn klanten helpen zoeken naar de best mogelijke vakantie en deze te boeken.

Artiestenreizen – dit is ondertussen ge-update naar de huidige situatie.
Ik organiseer zelf geen artiestenreizen maar mag al een aantal jaren voor Falconreizen en sinds 2022 voor Artiestenreis Maastricht het reisgedeelte verzorgen.
Falconreizen gaat van 9 t/m 16 mei naar Turkije – informatie & boekingen => Falconreizen
Artiestenreis Maastricht vindt plaats van 19 t/m 28 september, ook Turkije => meer info volgt deze maand.

Zoek en boek – gaat vervallen.
Als reisagent help ik u niet alleen graag met het zoeken en boeken, maar ook als de boeking gedaan is en er bijvoorbeeld nog vragen zijn, wijzigingen etc. Maar ook tijdens en na uw reis help ik u indien dit nodig is. U heeft altijd 1 aanspreekpunt, dezelfde persoon.
De meeste mogelijkheden om zelf te zoeken en te boeken, zodanig dat ik ook in deze boekingen uw reisagent ben en blijf en u dus kan helpen zijn afgelopen jaar komen te vervallen.
De enig overgebleven link blijkt alleen maar te werken als u deze direct gebruikt, de connectie met mij als reisagent verdwijnt zodra u de betreffende site verlaat.

Populairste bestemmingen 2023 tot op heden:
1. Turkije
2. Griekenland
3. Curacao
4. Egypte & Spanje.

Site wordt nog verder ge-update, artikel wordt nog aangevuld, indien weer tijd beschikbaar!

Heeft u vakantieplannen en mag ik u helpen bij het zoeken & boeken?
Mail (vakantie@jonpost.nl) of bel mij.