Er wordt nog steeds aan gewerkt !!

Zoals u ziet is deze site nog steeds niet af.

Update: 26 juni 2020.
Het bijhouden en verder ontwikkelen van mijn website is helaas echt achtergebleven.
Nu zou ik natuurlijk alles op de Corona-crisis kunnen schuiven maar dat is niet geheel correct. Wel is het zo dat deze crisis veel werk heeft opgeleverd in de zin van vragen, annuleringen, omboekingen.
Nu  er weer mogelijkheden zijn ga ik daarmee aan de gang.
Uit principe gaan klanten, vast of nieuw, die zich melden voor met het zoeken en boeken van de door hen gezochte ideale vakantie op het bijhouden van de website.
Daarnaast blijft nog steeds gelden dat ik een relatieve leek ben op het gebied van website en WordPress, dus vaak zoeken en puzzelen om het zo te krijgen als ik wil.

Doordat ik mij als zelfstandig reisadviseur heb aangesloten bij Apollo at Home en kan ik u nu naast het Corendon Vliegvakanties aanbod ook met (vrijwel) alle soorten vakantie-reizen van (vrijwel) alle aanbieders helpen.

Mocht u het dus nog niet op mijn website kunnen vinden, laat mij weten wat u zoekt. Er is veel meer mogelijk dan dat u op de website vindt.

Laat het mij weten via mail, telefoon, WhatsApp of Facebook.
Neem een kijkje op de post over vakantie zoek hulp om een idee te krijgen welke informatie ik kan gebruiken om voor u op zoek te gaan naar uw ideale vakantie!

Email :                             vakantie@jonpost.nl
Telefoon/WhatsApp :   06 150 40 861